Remise voor Heracles Almelo Futsal tegen/op Urk (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

Heracles Almelo Futsal verloor gisteravond twee belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap in de Eerste Divisie C in en tegen ZZV Urk. De Urkenaars vlogen er vanaf minuut 1 vol op, waar Heracles Almelo Futsal juist wat afwachtend begon.

Bron: Heracles Almelo Futsal

Halverwege de 1e helft waren de Almeloërs de weg even kwijt. Na een 4-1 ruststand en zelfs een 6-2 achterstand vocht het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink zich nog terug naar 6-6. Een overwinning zat er zelfs nog in, maar het mocht helaas niet zo zijn.

ZVV Urk begint sterk, maar het is Yavuz Atesci die Heracles Almelo Futsal op voorsprong zet. Niet veel later wordt het zelfs 0-2 door een goal van Abdullah Aykutlu, maar de scheidsrechter keert de goal wegen hands af. ZVV Urk krijgt kansen en halverwege de 1e helft gaat het qua score ineens heel snel. Binnen vijf minuten scoren de Urkenaars 4 keer waardoor Heracles Almelo Futsal bij rust ineens tegen een 4-1 achterstand aankijkt.

Ook na de rust gaat ZVV Urk door met het goede spel en scoort het de 5-1. Spits Stan Nijhuis doet iets terug namens Heracles Almelo Futsal, maar ook Urk scoort nog een keer. In minuut 26 staat het 6-2. Een onmogelijke opgave lijkt het te worden voor Heracles Almelo Futsal, wat een beetje apatisch speelt. Echter, Boaz Smits maakt in minuut 30 de 6-3 en dat lijkt de ommekeer. Binnen 3 minuten scoren Stan Nijhuis (2x) en Abdullah Aykutlu (1x) waardoor de stand met nog 6 minuten op de klok ineens weer gelijk is, 6-6.

Heracles Almelo Futsal wil er nu overheen, maar ondanks vele kansen wil de bal er niet in. Trainer Noel Oude Bennink kiest ervoor om een meespelende keeper in te brengen. Dit lijkt met succes. Met nog 4 seconden op de klok maakt Heracles Almelo Futsal de winnende, maar de goal wordt door de scheidsrechter afgefloten aangezien er een overtreding aan vooraf ging.

Gezien de gehele wedstrijd is een gelijkspel terecht. Hierdoor verliest Heracles Almelo Futsal 2 belangrijke punten in de aansluiting met ZVV Ede en heeft het nu 5 verliespunten meer dan de koploper.

Meer info: Eerste Divisie C