0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

Het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft afgelopen donderdagavond de thuiswedstrijd tegen EZV met maar liefst 11-0 gewonnen. Door deze overwinning blijft het meedoen om het kampioenschap in de hoofdklasse. Het was meer dan vier jaar geleden dat Excelsior31 2 een wedstrijd met meer dan 10 doelpunten won.

Bron: s.v. Excelsior ’31 (Video: Jan Nijkamp)

Fahrad Mahbobi en Frank Haase waren voor deze wedstrijd aan de selectie toegevoegd. Tegen laagvlieger EZV was de doelstelling om aan het doelsaldo te gaan werken en om de nul te houden. Cor Pongers opende het bal met een vernietigend schot en daarna liep Excelsior’31 makkelijk uit naar een 4-0 voorsprong. Promovendus EZV wist hier weinig tegenover te zetten.

Na de rust was het de tandem Arnoud Baan – Maarten Postma die met een paar schitterende combinaties als een mes door de verdediging sneden. Drie minuten voor tijd werd het 10-0 en was de doelstelling gehaald.

Doordat FV United zich heeft teruggetrokken uit de competitie en de wedstrijd tegen ZVV Homar is verplaatst, is Excelsior31 2 de komende drie weken vrij. Vrijdag 21 februari is de eerstvolgende wedstrijd. Dan reizen de reservers af naar Nijkerk voor het duel tegen ZVV Sparta Nijkerk 2.

Doelpunten Excelsiorโ€™31 2
Sander Kwintenberg (3), Maarten Postma (3), Arnoud Baan (2), Rik Voortman (2), Cor Pongers (1)

Wedstrijdselectie Excelsiorโ€™31 2
Frank Haase (k), Sander Kwintenberg, Abdulwahid Kaya, Maarten Postma, Arnoud Baan, Cor Pongers, Fahrad Mahbobi, Rik Voortman en Daan Kreijkes.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0