Selectie FC Marlène 2017-2018

0 0
Leestijd:3 Minuten, 40 Seconden

Overschrijvingsperiode voor seizoen 2017-2018 is gesloten. Vanuit het bestuur van FC Marlène is er tot middernacht nog gewerkt om spelers uit- 7 in te kunnen schrijven voor het seizoen 2017-2018. Om 23:47 was er witte rook…!!! Iedereen is netjes overgeschreven via Sportlink.

FC Marlène

We kunnen als bestuur meteen uitweiden over de gelopen koers voor het komende seizoen en de prikkelen in het afgelopen seizoen. Hier kunnen we stellen dat het een zeer bewogen jaar is geweest voor FC Marlène.

Het winnen van de KNVB beker, die we nog in ontvangst moeten nemen van de KNVB tot onze terugtrekking uit de play-off ’s. Vele mensen vragen hoe zit het nu met de uitreiking van de KNVB beker en de medailles. Als bestuur hebben we besloten om na de Supercup tegen ’t Knooppunt een feestavond te organiseren waar we spelers, technische staf, sponsors en supporters uitnodigen voor een mooie afsluiting van seizoen 2016-2017. Waarom niet eerder? Door de ontstane hectiek was het niet realistisch om de KNVB beker en de medailles voor het einde van het seizoen op feestelijke wijzen uit te reiken. Als bestuur betreuren we de gang van zaken rondom de KNVB beker finale en het terugtrekken van FC Marlène uit de play-off ‘s.

Terugtrekking uit de play-off ‘s?! Ja een zeer moeilijke keuze voor het bestuur waar we natuurlijk sportief gezien erg moeilijk was om deze beslissing te nemen. Kijken we hoe dit allemaal tot stand is gekomen dan was er op dat moment geen andere beslissing mogelijk door het bestuur.

Veiligheid boven alles….!!! Er zijn speler vertrokken bij FC Marlène die om verschillende reden daarvoor hebben gekozen. Als bestuur betreuren wij die keuze maar accepteren en respecteren het wel de keuze van de spelers. Want voor een speler van FC Marlène staat altijd de deur open in welke hoedanigheid dan ook.

Binnen de FC Marlène zijn we begonnen met een herstructurering van de organisatie. De ingeslagen weg bracht niet de gewenste resultaten dat was aangenomen en dan moet je wijzigingen aanbrengen.

Er is nu een vijfkoppig bestuur met een adviseur. Elke beslissing die wordt genomen door het bestuur gaat vooraf met een stemming en meeste stemmen geldt! Hiermee kunnen we snel en adequaat handelen om zo de nieuwe organisatie op poten te krijgen. Het belangrijkste doel van het bestuur is de jeugdopleiding weer nieuw leven inblazen. De eens zo geroemde jeugdopleiding van FC Marlène moet weer in oude glorie hersteld worden. Hiervoor hebben we voor de Hoofdjeugdopleiding Ferdinand Hofland aangesteld. Een man met visie en een no nonsens mentaliteit.

Om er zeker van te zijn dat deze normen en waardes door stroomt tot aan de selectie, hebben we als hoofdcoach voor het eerste elftal Anand Jagdeswing en voor het tweede elftal Carlo van de Waals aangesteld. Het trainers koppel zal gezamenlijk de verantwoording dragen om een competitief team te formeren met doorstroming vanuit onze jeugdopleiding.

Zo blijft de toekomst van FC Marlène gewaarborgd.

De selectie van FC Marlène voor het seizoen 2017-2018
Peter Rozenbeek Keeper FC Marlène, Jeroen Kossen Speler FC Marlène, Jordy Cretier Speler FC Marlène, Ismael Hamdaoui Speler FC Marlène, Nigel Wijdenbosch Speler Hovocubo, Stefan Dol Speler GVS ‘46, Youri Akkerman Speler HoornseVeerhuys, Ismail Celen Speler FCK de Hommel, Melvin Habets Keeper FC Marlène, Esra Brouwer Keeper FC Marlène, Aram Hakopov Speler FC Marlène, Danny Havermans Speler FC Marlène, Ufuk Ulker Speler FC Marlène, Joost Groenveld Speler FC Marlène, Stef Tijssen Speler FC Marlène, Kai Botman Speler FC Marlène, Koen Rootring Speler FC Marlène, Rodney de Bonte Speler FC Kondo Budjang, Bilal Speler Speler FC Marlène, Thimo Schouwink Speler FC Marlène, SoufianSeghir Speler N.V.T en Patrick Vogelzang Keeper Pellor.

De technische staf van FC Marlène voor het seizoen 2017-2018
Anand Jagdewsing Hoofdcoach 1ste, Carlo van der Waals Assistent-coach 1ste, Rober Korver Teambegeleider 1ste, Carlo van der Waals Hoofdcoach 2de, Alex de Boer Teambegeleider 2de, Piet Wokke Teambegeleider 2de, Tim van der Laan Fysiotherapeut, Ferdinand Hofland Hoofdjeugdopleiding.

Hoofdsponsor
Rootring Wijnen

Selectiespelers en technische staf die FC Marlène verlaten zijn
Robin Meijer (Hovocubo), Sander de Swart (Os Lusitanos), Karim Anjane (‘t Knooppunt), Faisel Mellah (Hovocubo), Zakaria Amrani (Hovocubo), Tom Hofkamp (White Stones), Winston Daniels (Ado’20) en Peter van der Slikke (Hovocubo).

FC Marlène bedankt alle spelers en technische staf voor hun tomeloze inzet voor de afgelopen jaren en wensen ze sportieve successen toe bij hun nieuwe club.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P