T.Z.R. Fermonia Boys bij de laatste 16 voor de beker

0 0
Leestijd:1 Minuten, 29 Seconden

Onze mannen speelden afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Eredivisionist Scagha’66. Scagha’66 liet in de competitie al zien dat het een ploeg was om rekening mee te houden. Zo speelden ze knap gelijk tegen landskampioen en bekerwinnaar FC Eindhoven Futsal.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Onze mannen wisten dat ze een heel hoog niveau zouden moeten halen om een plekje bij de laatste 16 te bemachtigen. Onze mannen begonnen fel en geconcentreerd aan de wedstrijd. In de eerste twee minuten kregen onze mannen twee grote kansen, maar dat leverde geen doelpunt op. In de 6e minuut was het dan wel raak. Mo El Amri punterde onze mannen naar een 1-0 voorsprong. In de 12e minuut maakte de zeer sterk spelende Walid Bouarfaoui er door een persoonlijke actie 2-0 van. Ali Jakir ronde in de 14e minuut een mooie aanval af en zet hierdoor een ruststand van 3-0 op het score bord.

Na de rust gingen onze mannen door met waar ze gebleven waren. In de 28e minuut was het wederom Walid Bouarfaoui die scoorde:4-0. En 3 minuten later was het Jeffrey Rijkers, die de 5-0 via een ingestudeerde corner binnen schoot. De 5-1 die door Scagha’66 werd gescoord, was nog louter voor de statistieken.

Een mooie overwinning, waardoor onze mannen bij de laatste 16 van de landelijke beker zitten en nog steeds een ongeslagen status hebben.

Doelpuntenmakers
Walid Bouarfaoui ⚽️⚽️
Jeffrey Rijkers ⚽️
Mo El Amri ⚽️
Ali Jakir ⚽️

Man Off The Match
Walid Bouarfaoui werd uitgeroepen tot Man Off The Match. Hij scoorde 2 doelpunten en had met zijn vertoonde spel een belangrijk aandeel in de overwinning.

Vrijdag 10 november a.s. staat er een lastige uitwedstrijd tegen ZVV Ede op het programma. Hierover later meer.

Meer info: Beker Landelijk