Terechte puntendeling zaalvrouwen Exstudiantes Zwolle/Cycloon en Drachtster Boys

0 0
Leestijd:1 Minuten, 51 Seconden

Vrijdagavond 16 februari jl. werd de wedstrijd Exstudiantes Zwolle/Cycloon en Drachtster Boys gespeeld in de Sporthal van Woensdag Recreatie Zaalvoetbal Vereniging te Zwolle. Een clash tussen 2 play-offs kandidaten.

En een clash werd het. De beginfase werd nog gekenmerkt door een afwachtende houding van beide ploegen totdat de Zwolse aanvalster Mariska Kogelman de bal van achteruit in één keer over keepster Laura Hummel kopte; 1-0 na 5 minuten. De Drachtster vrouwen behielden de rust en zodoende kwam na 10 minuten de gelijkmaker op het scorebord. Een lobpass van Esther van Toledo werd door Jessie Prijs doorgezet naar Marian Meijer bij de 2e paal. 1-1. Drachtster Boys ging door, de Zwolse vrouwen begonnen meer druk te zetten en daardoor kwamen er kansen voor Drachtster Boys. Esther van Toledo schoot op doel, de keepster redde, echter de rebound was voor Anita Vellema die de 1-2 op haar naam zette. Twee minuten voor de rust kwam Exstudiantes terug op 2-2 door een strakke bal bij de 2e paal vanuit een intrap door Sanne Pluim.

Het was duidelijk te merken dat beide ploegen voor de winst gingen en Drachtster Boys was daar het dichtstbij. Jessie Prijs scoorde de 2-3 met een mooi tegendraads schot. Voelbaar zat er meer in op dat ogenblik echter de counterende Drachtster vrouwen kregen de bal niet in het doel. De ex-studentes uit Zwolle lukte dat wel. Identiek aan het eerste doelpunt werd ook nu de bal via het hoofd verlengd en binnen gekopt door Lenny Lases. De stand was weer gelijk; 3-3. In het verdere verloop kwamen er nog veel mogelijkheden voor beide teams echter er werd niet meer gescoord. Eindstand derhalve 3-3.

Het blijft zeer spannend in de stand voor de plaatsen in de play-off met nog 6 wedstrijden te gaan. Er van uit gaande dat KTP Nieuw Roden en Pernis redelijk zeker zijn van een plek in de play-offs gaat de strijd om de overige 2 plaatsen tussen:

3. FC Gelre 26 pnt.
4. Drachtster Boys 25 pnt
5. Hovocubo 24 pnt
6. Exstudiantes 22 pnt
7. Avanti 21 pnt
8. Team Alkmaar 21 pnt
9. Reiger Boys 21 pnt
10. Drs.Vijfje 17 pnt

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P