Transfernieuws: Amine “Het kanon“ El Alji naar TZR Fermonia Boys

1 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

Amine is 30 jaar en komt uit een zeer grote en hechte familie. Hier is het voetbal met de paplepel ingegoten. Hij is geboren en getogen in Geleen. In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van de voetbalschool “Soccer Champions“.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Zijn doel is om de grootste voetbalschool in Nederland te worden en internationaal stappen te maken. In de voetbalwereld mogen we gekeken naar zijn staat van dienst, spreken over een grote meneer. Zo kwam hij de afgelopen jaren op het veld uit voor Minor, Groene Ster en vanaf dit seizoen bij EVV uit Echt.

Ook in de zaal heeft Amine een behoorlijke staat van dienst. Zo kwam hij in de Eredivisie van België uit voor Borgloon, Malle en ZVK Eijsden Dorp. En in de Nederlandse Eredivisie voor Amicitia en Tigers Roermond.

Amine maakt een winterse overstap vanuit Krijnen Malle naar TZR Fermonia Boys. Mede door zijn drukke baan is het voetballen bij Krijnen Malle in combinatie met het werk niet meer te combineren. Amine heeft voor het project TZR Fermonia Boys gekozen, omdat zij ambitieus zijn. Verder geeft hij aan dat het een zeer toegewijde club is waar hij zich vanaf het begin thuis voelde. Zijn ambities op het veld (promotie) en zaal (kampioenschap) zijn ambitieus. En met zijn enthousiasme en inzet wil hij dit bereiken.

Hij kijkt dan ook uit naar de samenwerking met de spelers, staf en supporters ⚽️⚽️⚽️

Wij wensen Amine heel veel succes !!

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P