TZR Fermonia Boys blijft ongeslagen koploper

0 0
Leestijd:1 Minuten, 31 Seconden

Onze mannen speelden vrijdag 17 november jl. de thuiswedstrijd tegen LZV Kuypers Hair &Wellness. LZV wist nog geen wedstrijd te winnen en was hierdoor terug te vinden op de laatste plaats. Op voorhand een tegenstander waar onze mannen wel even van zouden winnen.

Bron/Foto: TZR Fermonia Boys

Maar zoals zo vaak, kan een kat in het nauw rare sprongen maken. Van dat laatste was deze keer geen sprake en zo wonnen onze mannen dan ook vrij gemakkelijk.

Onze mannen begonnen scherp aan de wedstrijd en dat leverde veel doelpogingen op. De keeper van LZV zorgde er voor dat in de eerste helft niet de dubbele cijfers werden behaald. De eerste helft werd dan ook afgesloten met een 6-0 ruststand, waarbij het jeugdige talent Walid Kaabouni zijn eerste doelpunten voor het eerste team wist te maken. Hij beloonde zijn basisplek uiteindelijk met een hattrick.

Vijf minuten na de rust stond al een 9-0 tussenstand op het scorebord. Na deze sterke fase was er een periode van gemakzucht en onnodig balverlies, waarin LZV driemaal wist te scoren. Na deze tegendoelpunten was het tijd voor een time out. Hier werd de mindere fase nog eens duidelijk aangehaald en werden de mannen weer op scherp gezet, wat uiteindelijk resulteerde in een 12-3 eindstand. Mounaim Kaabouni scoorde met het 12e doelpunt ook zijn eerst goal voor TZR Fermonia Boys.

Overwinning nummer 8 en nog steeds een ongeslagen status.