VACATURE: Trainer/coach ZVV Ede 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 23 Seconden

Vanwege de promotie van Wasim el Baroudi naar trainer/coach ZVV Ede 1 zoeken we een nieuwe trainer/coach voor ZVV Ede 2. Dit team is een mix van ervaren spelers en talenten en zien we als opleidingsteam voor ZVV Ede 1. Het team speelt momenteel in de Eerste Divisie C.

Bron: ZVV Ede

De functie
Als trainer/coach van ZVV Ede 2 ben je verantwoordelijk voor het opleiden en ontwikkelen van de spelers. Tegelijkertijd speel je als team op Eerste Divisie niveau, waardoor je de balans tussen presteren en ontwikkelen goed in de gaten houdt. Je geeft training (maandag) en coacht de wedstrijden (vrijdag). Je laat de trainingen zoveel mogelijk aansluiten bij de visie en werkwijze van ZVV Ede 1. Je werkt dan ook nauw samen met de hoofdcoach en de technische leiding.

Naast alle informele ontwikkelgesprekken, voer je minimaal 2x per jaar een officieel ontwikkelgesprek met de spelers. Afhankelijk van je eigen ambitie is het mogelijk om als assistent-trainer te fungeren bij ZVV Ede 1. Dit houdt in dat je assisteert bij trainingen en wedstrijden, voor zover het speelschema van ZVV Ede 2 dit toelaat. In deze functie richt je je specifiek op het begeleiden van talenten bij hun integratie binnen ZVV Ede 1.

Wie zoeken we?
Je bent in het bezit van het diploma trainer-coach zaalvoetbal 2 (of bereid via ons de opleiding te volgen). Je vindt het leuk om zowel jonge als ervaren spelers te coachen in hun ontwikkeling. En natuurlijk ben je, net als ons, een echte liefhebber van het spelletje.

Interesse?
Neem contact op met Wouter Kuperus (bestuurslid ZVV Ede) via wouter@zvvede.nl / 06 49 87 38 13

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P