0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo zijn na de prima seizoenouverture (5-2 winst op NSC Nijkerk) afgelopen maandag op bezoek gegaan bij Zavodo in Doetinchem. Het venijn in dit duel zat in de staart, want pas in de slotfase kon Gonemo zich ontdoen van Zavodo, 6-4.

BRON: FC Gonemo

Gonemo begon sterk en kwam binnen zes minuten op een 2-0 voorsprong. Een schot van Dimitri Dekker in de verre hoek en een goal van aanvoerder Nick Houwers zorgden voor een aangename start. Het defensieve gedeelte aan Winterswijkse zijde was goed verzorgd en er werden daardoor nauwelijks tot geen kansen weggegeven. De 3-0 werd gescoord door Cornelis Hofman. De watervlugge spits gaf op zijn beurt op slag van rust een mooie pass gaf aan Giovanni Malawau die het leder slechts voor het intikken had, 4-0.

Na de pauze verdween het goede spel van Gonemo als sneeuw voor de zon. Van alle automatismen in de eerste helft was niets meer terug te zien. Zavodo daarentegen knokte zich helemaal terug in de wedstrijd en trok de stand knap gelijk.

Wellicht kostte deze enorme inspanning de Doetinchemmers net iets teveel kracht, want Gonemo leefde daarna weer op. Tot vijf minuten voor tijd was de score in balans, maar het venijn zat in de staart. Twee snelle counters van Gonemo werden met dodelijke precisie afgerond. Opnieuw Nick Houwers en nieuweling Joost Piek, die zijn eerste officiรซle goal voor Gonemo aantekende, zorgden voor de 6-4 zege.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0