Vrijdag a.s. eerste oefenwedstrijd ZVV Urk/Bakkerij de Kof

0 0
Leestijd:1 Minuten, 33 Seconden

Vanwege de vele afmeldingen, kon coach Herman Spel niets anders doen dan de trainingen in week 31 schrappen. Door enkele (kleine) blessuregevallen en de nodige vakantie-afmeldingen, kon de Lelystadse oefenmeester slechts rekenen op enkele fitte spelers. Helaas te weinig om de training te starten, waardoor er deze week alleen een oefenwedstrijd plaatsvindt tegen Dynamo Lelystad.

ZVV Urk

Doortrainen
Een kleine valse start van het nieuwe seizoen voor de Urker-zaalvoetballers. De eerste trainingen konden zoals gezegd geen doorgang vinden vanwege de vele afwezigen. Voorzichtig werd hier al rekening mee gehouden, waardoor veel spelers ook voor zichzelf getraind hebben de afgelopen dagen/weken, ook om zodoende fit te blijven voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Dynamo Lelystad
Komende vrijdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, als Dynamo Lelystad op bezoek komt in Sporthal de Vlechttuinen. Deze wedstrijd stond vorig seizoen ook als eerste op het programma, toen waren de Lelystedelingen met 3-4 te sterk.

Meestal worden de eerste twee á drie oefenwedstrijden met gemixte teams (Kof 1 en 2) afgewerkt, ook vanwege de enkele afmeldingen (vakanties ect.) Later in de voorbereiding wordt de scheiding tussen De Kof 1 en 2 weer duidelijker en zullen zo ongeveer de laatste twee oefenwedstrijden afgewerkt worden met de (zo goed als) definitieve selecties.

Vrijdag
Coach Herman Spel is vrijdag vooral benieuwd hoe de aanwezige spelers er na een lange vakantie fysiek voorstaan. In een korte reactie liet Spel weten dat de jongens tegen Dynamo Lelystad meteen een duidelijk signaal kunnen afgeven ten opzichte van hun fysieke conditie. Omdat de meeste spelers in de zomer hebben doorgetraind en/of in de recreanten klasse hebben doorgespeeld, moet het met hun fysieke gesteldheid nog wel goed zitten. Daarom verwacht Herman Spel ook een sprankelende pot zaalvoetbal vrijdagavond.

De wedstrijd in Sporthal de Vlechttuinen begint om 21.00 en is bovendien live te volgen via het Twitterkanaal @zvvurk.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P