0 0
Leestijd:1 Minuten, 37 Seconden

Op plaats vier in de Eredivisie Vrouwen zaal staat iedere week een andere naam. Als je bij de eerste vier staat, speel je aan het einde van het seizoen de wedstrijden om de schaal. Nu staat Drachtster Boys dat met 19 punten uit 10 wedstrijden op deze plek. Na vrijdag kan dat zomaar anders zijn. Drs. Vijfje, de tegenstander van aankomende vrijdag, heeft hetzelfde aantal punten, echter een (veel) minder doelsaldo.

Marius Privee  Soenar Chamid

Koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools krijgt bezoek van de nummer 6, FC Gelre. De Schiedammers verloren dit seizoen slechts een keer. De Gelderse vrouwen kijken ook naar plaats vier. Zij staan op slechts op 2 punten van Drachtster Boys en Drs. Vijfje, maar hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

KTP Nieuw Roden staat met 24 punten uit 10 wedstrijden op de 2e plek. Het speelt thuis tegen Avanti/Keuning Advocaten, de nummer 10. De eerste wedstrijd eindigde in een 3 -1 overwinning voor de Drentse vrouwen.

In Alkmaar speelt Team Alkmaar/Sportstars tegen Hovocubo. De thuisploeg verraste vorige week bijna tegen Zuidoost United. Het team van Calvin Timmer zal
het de bezoekers moeilijk maken. De ploeg uit Hoorn staat op de 8e plek met 11 punten uit 10 duels. Afgelopen periode werd bekend dat Dick van Stralen is toegetreden tot de technische staf.

Pro Futsal Club is een lastig te bespelen ploeg. Zuidoost United kan het moeilijk krijgen in Apeldoorn. De Amsterdamse vrouwen staan op de 3e plek met 24 punten uit 11 wedstrijden. Beide ploegen willen aanvallen dus voor het publiek is het genieten.

Programma 20 januari 2017

19.45 uur, Apeldoorn (Mheenpark)
Pro Futsal Club – Zuidoost United

20.40 uur, Alkmaar (De Meent)
Team Alkmaar/Sportstars – Hovocubo

20.30 uur, Schiedam (Margriethal)
vv Pernis/Barcelona Soccer Schools – FC Gelre

21.15 uur, Leek (Sportcentrum)
KTP Nieuw Roden – Avanti/Keuning Advocaten

21.30 uur, Drachten (Snij Noordhal)
Drachtster Boys – G.S.F.V. Drs. Vijfje

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0