VV Westerkwartier herpakt zich ten koste van Futsal Frisia/Spin Off

1 0
Leestijd:58 Seconden

Na de teleurstellende bekeruitschakeling tegen Futsal Emmeloord liet VV Westerkwartier zien dat het ook anders kan. In de thuiswedstrijd tegen Futsal Frisia/Spin Off uit Leeuwarden werd een degelijke partij voetbal op de vloer gelegd en dat resulteerde in een 5-2 overwinning.

Bron: VV Westerkwartier

Terwijl op het ene veld de Leekster Eagles met 10-5 gehakt maakten van ZVV Den Haag (Eredivisie), speelde zich op het veld ernaast in de Topklasse F een boeiende wedstrijd af. Coach Erik Donker had vooraf gevraagd om strijd en het winnen van duels en daar wist het getergde Westerkwartier gevolg aan te geven.

Westerkwartier keek in de eerste helft lang tegen een 0-1 achterstand aan en stond in de tweede helft ook geruime tijd met 1 – 2 achter. Daarna stond met name younster Rick Renkema op: hij scoorde twee keer en was bij iedere aanval en alle doelpunten betrokken. Uitslag: 5 – 2.

Doelpuntenmakers: Renkema 2x, Oedzes, Hummel en Berghuis.

NB: Donker en het bestuur van Westerkwartier zijn onlangs een contractverlenging overeengekomen en dat betekent dat de ervaren coach voor een zesde jaar bijtekent. Donker: “We hebben veel vertrouwen in elkaar.”

Meer info: Topklasse F