Week van de Scheidsrechter (30-09 t/m 08-10)

0 0
Leestijd:58 Seconden

Van 30 september tot en met 8 oktober 2023 vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

Bron: KNVB

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de (assistent-)scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Doe ook mee!

Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de (assistent-)scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk (assistent-)scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Win kaarten voor jouw team
Onder alle acties en bedankjes die gedeeld worden met #scheidsbedankt verloten we 15 vrijkaarten voor Nederland – Ierland op 18 november. De club / het team wordt na afloop van de Week van de Scheidsrechter bekend gemaakt.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P