Winst voor top-4 vrouwen Eredivisie zaalvoetbal

0 0
Leestijd:1 Minuten, 39 Seconden

De eerste vier teams in de Eredivisie vrouwen zaal maakten geen fout afgelopen vrijdag. Koploper vv Pernis/Barcelona Soccer School speelde thuis in Schiedam tegen FC Gelre. De debutant streed vol overgave, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen. De Gelderse vrouwen boden in de eerste helft goed weerstand, wat resulteerde in een kleine voorsprong voor de koploper; 3-1. In de 2e helft werd het verschil in kwaliteit echter duidelijk en liep de thuisclub uit naar een ruime 7-1 overwinning.

Marius Privee  Tibbesma Fotografie

Nieuw Roden wint

Nummer twee KTP Nieuw Roden speelde thuis tegen Avanti/Keuning Advocaten. De vrouwen uit Stiens vochten voor elke meter, maar moesten aan het einde toch concluderen dat de tegenstander er met de punten vandoor ging. Het werd 5-3 voor de thuisploeg.

Zuidoost United, de nummer drie, ging op bezoek bij Pro Futsal Club. Het werd een boeiende strijd, die lang in evenwicht bleef. Uiteindelijk trok de nummer twee van de competitie aan het langste einde. Het was Samia Kaaouane die de winnende goal scoorde.

Drachtster Boys verslaat Drs. Vijfje

In Drachten stonden de nummer vier, Drachtster Boys, en de nummer 5, Drs. Vijfje, tegenover elkaar. Beide ploegen hadden voorafgaande aan het duel hetzelfde puntentotaal. Het werd een waar voetbalgevecht, dat uiteindelijk in het voordeel werd beslist van de thuisploeg. Mede dankzij een hattrick van Esther van Toledo eindigde het duel in een 6-2 overwinning voor de Friezen.

Het duel tussen Team Alkmaar/Sportstars en Hovocubo eindigde in een 2-3 overwinning voor de gasten. Kort voor tijd leidde Team Alkmaar/Sportstars nog met 2-1, maar via twee goals van Benthe Huisman, waarvan één in de zoemer, gingen de gasten met de punten naar huis.

Uitslagen 20 januari

Wedstrijd Uitslag
Team Alkmaar/Sportstars – Hovocubo    2 – 3
Pro Futsal Club – Zuidoost United    2 – 3
Drachtster Boys – G.S.F.V. Drs. Vijfje    6 – 2
KTP Nieuw Roden –  Avanti/Keuning Advocaten    5 – 3
vv Pernis/Barcelona Soccer Schools – FC Gelre    7 – 1
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P