ZVC Veenendaal versterkt zich met Duke Budzelaar

1 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Met veel enthousiasme presenteren we onze nieuwste aanwinst: Duke Budzelaar! Geboren in Hilversum en getogen in Amersfoort, heeft Duke via JZA (Jeugd Zaalvoetbal Amersfoort) zijn passie voor het zaalvoetbal ontdekt en verder ontwikkeld.


Bron: ZVC Veenendaal

Duke begon zijn zaalvoetbalcarrière bij JZA, waarna hij op 16-jarige leeftijd de overstap maakte naar Kawin. Hier speelde hij op het hoogste niveau in de O19 en deed hij waardevolle ervaring op in de Eerste Divisie. Vervolgens zette hij zijn carrière voort bij de Eredivisieclub ZVV Ede, waar hij uitkwam voor Jong ZVV Ede en regelmatig meespeelde met het eerste team.


Een van Duke’s mooiste momenten in het zaalvoetbal was zijn Eredivisiedebuut. Zijn motivatie en mentaliteit hebben hem geholpen om dit niveau te bereiken, en hij streeft altijd naar het uiterste. Duke verwacht een sterke teamcultuur bij ZVC Veenendaal, waarin iedereen speelt om het hoogste resultaat te behalen, zowel individueel als in teamverband. Hij kijkt uit naar de inzet en mentaliteit binnen de club, waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat.


De keuze voor ZVC Veenendaal was duidelijk voor Duke vanwege de goede organisatie, de sterke mentaliteit en vooral de geweldige supportersgroep. Hij kijkt ernaar uit om voor deze trouwe supporters te spelen en alles te geven voor de club.


Duke’s doel bij ZVC Veenendaal is om het hoogst haalbare te bereiken en volgend seizoen weer in de Eredivisie te spelen. Hij zal er alles aan doen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen, waarbij zijn talent en mentaliteit een waardevolle toevoeging zullen zijn aan het team.


Meer info: Eredivisie / Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P