ZVG/Cagemax Vrouwen schrijft historie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 29 Seconden

Nog voordat de reguliere competitie is afgelopen en de play-offs om de landstitel van start gaan is ZVG/Cagemax Vrouwen 1 verzekerd van de 3e plaats in de Eredivisie Vrouwen Futsal. Een fantastische prestatie van de dames en staf!

Bron: ZVG (Foto’s: Den Uijl Fotografie)

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ…
Er is nog voldoende om voor te spelen. Eerst volgt de (inhaal)wedstrijd, thuis, tegen OS Lusitanos (red.: inmiddels is deze wedstrjd gespeeld) en vrijdag 28 april a.s. staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar (in Amsterdam) voor de laatste reguliere competitiewedstrijd.

๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐˜†-๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐˜€
Na afloop van de reguliere competitie zal ZVG/Cagemax het in de play-offs om het kampioenschap van Nederland opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de nummer 6 van de Eredivisie-A en nummer 1 van Eredivisie-B. Dit betreft de 1/4e finale in de strijd om de titel.

Mocht ZVG/Cagemax de 1/4e finale winnend afsluiten, dan nemen de dames het in de 1/2e finale op tegen de nummer 2 van de Eredivisie-A. Die tegenstander is al bekend. Dat zal zv Libertas zijn, mocht ZVG/Cagemax zich weten te plaatsen voor de 1/2e finale. Dit, omdat de nummer 1 (FC Marlene) en nummer 2 (zv Libertas) van de reguliere competitie niet meer te achterhalen zijn. Beide teams hebben zich al verzekerd van de 1/2e finale van het landskampioenschap.

๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€
Het seizoen is nog niet voorbij en ZVG/Cagemax gaat er in de laatste competitiewedstrijden en in de play-offs om het landskampioenschap alles aan doen om het bijzondere seizoen op een fantastische manier af te sluiten.

๐‘พ๐’Š๐’‹ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’‚๐’๐’” ๐’—๐’†๐’“๐’†๐’๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’•๐’“๐’๐’•๐’” ๐’๐’‘ ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’‘๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’—๐’‚๐’ ๐’๐‘ฝ๐‘ฎ/๐‘ช๐’‚๐’ˆ๐’†๐’Ž๐’‚๐’™ ๐‘ฝ๐’“๐’๐’–๐’˜๐’†๐’ 1 ๐’†๐’ ๐’˜๐’†๐’๐’”๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’…๐’‚๐’Ž๐’†๐’” ๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’‚๐’‡ ๐’‚๐’๐’—๐’‚๐’”๐’• ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’†๐’ ๐’”๐’–๐’„๐’„๐’†๐’” ๐’Š๐’ ๐’…๐’† ๐’‘๐’๐’‚๐’š-๐’๐’‡๐’‡๐’”! ๐Ÿ’™โšฝ

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P