ZVS/Rijschool Gestel selectie 2017/2018

0 0
Leestijd:1 Minuten, 17 Seconden

SINT-MICHIELSGESTEL – Tijdens het afgelopen seizoen was de vereniging al actief om de krappe selectie van het vaandelteam voor het komende seizoen te voorzien van de nodige ervaring en kwaliteit.

ZVS

Vorige maand kwam er plots nog eens zeer vervelend nieuws dat –na de eerdere zware kruisbandblessures bij Joep van der Meijden en Boyd van Dijk– er waarschijnlijk nog een derde ZVS speler bij komt, nl. de eerder voor het nationale O19 team geselecteerde Ymanuel Hurkmans.

De club is hierdoor wel verheugd te kunnen melden dat het alsnog twee topspelers aan de selectie heeft kunnen toevoegen. Mo Marouane en Ibo Erol werden eerder met FC Meerhoven ongeslagen kampioen in de Eerste Divisie en promoveerden naar de Eredivisie.

Daarnaast is de begeleiding uitgebreid met leider Kees van den Hout, oud speler van RKVV Sint-Michielsgestel en Zwaluw VFC. Het is duidelijk dat de verwachtingen voor komend seizoen dan ook hoog gespannen zijn met de vele versterkingen. Kan ZVS/Rijschool Gestel als eerste Gestelse vereniging ooit de sprong naar de landelijke Eerste Divisie maken?

Hopelijk zullen vele liefhebbers komend seizoen op woensdagavond voor de gratis thuiswedstrijden de gang naar Theereheide maken.

De volledige selectie
Joris Schellekens (keeper)
Mark Faes (keeper)
Luuk van Loon
Koen Hoek
Joep van der Meijden
Boyd van Dijk
Tim van Vught
Daan van Uden
Ymanuel Hurkmans
Collin van den Bergh
Nick van de Bruggen
Rico de Laat
Joeri Vugts
Koen van der Zanden
Geert Oerlemans
Mo Marouane
Ibo Erol
Tim Strijbosch
Enis Atili

Trainer: Johan den Otter
Coach: Maurice van der Pol
Leider: Kees van den Hout

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P