ZVV BE’79 verliest streekderby van FCK De Hommel

0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

ZVV BE’79 is er niet in geslaagd om te winnen in de streekderby tegen FCK De Hommel, in sporthal de Maaspoort in ”s-Hertogenbosch werd met 7-5 verloren. Pas aan het einde van de wedstrijd kwam er spirit in het spel van de gasten maar het was te laat om met een resultaat terug te keren naar Berkel-Enschot.

Bron / Foto: ZVV BE ’79

De thuisploeg begon een stuk agressiever en feller aan de wedstrijd en profiteerde van slap spel van de gasten. De 3-0 ruststand was dan ook niet meer dan verdiend voor de thuisploeg.

In de tweede helft leek ZVV BE’79 terug in de wedstrijd te komen, na vijf minuten tikte Jaimie Ouazza bij de tweede paal binnen na een pass van Imad Kharichef. Nog geen minuut later was het verschil weer drie. Met nog acht minuten op de klok werd het verschil zelfs 4 doelpunten toen doelman Niek de Jong een rebound niet kon keren. Tien seconden later was het Raoel Noijen die bij de tweede paal de 5-2 kon binnen tikken.

FCK De Hommel leek de wedstrijd vijf minuten voor tijd definitief te beslissen met de 6-2 maar ZVV BE’79 leek zich te hervinden. Via treffers van Piet Adams, Jamie Dekkers en Imad Kharichef leek het nog heel even spannend te worden en kwam BE’79 terug tot 6-5. De tijd was te kort en met nog luttele seconden op de klok was het FCK De Hommel die de eindstand bepaalde op 7-5.

Een nederlaag die de ploeg uit Berkel-Enschot zich helemaal zelf kan aanrekenen.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P