ZVV Den Haag vergeet zich te belonen tegen RS (2-1)

Na de wat mindere wedstrijd van afgelopen week moest de groen/ gele brigade van coachduo René Havermans en Steve Poeran aantreden tegen Rotterdamse Studenten. RS staat onder leiding van coach Charl Sait. Hij was jarenlang de assistent van René Havermans bij de KNVB jeugd.

ZVV Den Haag

De Rotterdammers begonnen furieus met gelijk druk te zetten waar ZVV Den Haag even onder de indruk van was. Maar gaandeweg de eerste helft kwam ZVV Den Haag beter in hun spel en nam het initiatief over. Er voltrok een leuk voetbalgevecht voor de aanwezige toeschouwers. ZVV Den Haag nam door een doelpunt van Morad Chahli de leiding en kreeg genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden, maar door pech en een goede doelman bleef dit achterwege.

Door een onoplettendheid in de defensie maakte RS de 1-1. Met die stand brak de rust aan. Na rust bleef ZVV de bovenliggende partij maar vergat de voorsprong te nemen. Maar liefst 7x werd een vrije bal bij de 2e paal niet benut. Een wet in het voetbal is: Als jezelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel!

En dat gebeurde helaas. Uit een van de spaarzame aanvallen scoorde RS de 2-1. ZVV probeerde nog wat te forceren wat tot hachelijke situatie leidde voor het doel van RS. Maar de doelman van RS was duidelijk in goede doen en werd voor de Rotterdammers de Man of the match.

De scheidsrechter floot af met een 2-1 stand in het voordeel van RS en liet de spelers van ZVV Den Haag met een kater achter. Redelijk toch goed gespeeld en dan geen punten.

Volgende wedstrijd:
Volgende week vrijdag 3 november een nieuwe kans. Koploper FC Maense komt op bezoek in de Sportcampus Zuiderpark. Om 21.00u is de aftrap.

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK