ZVV Den Haag wederom te sterk voor JCK-AISO

0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

Na een goed begin van de eerste bekerronde voor ZVV Den Haag tegen JCK-AISO stonden dezelfde twee ploegen wederom tegenover elkaar in sporthal Hoograven in Utrecht, ditmaal als openingsduel voor de competitie.

Bron: ZVV Den Haag

Na anderhalve minuut kreeg ZVV een penalty toegekend nadat een speler onrechtmatig gestopt werd in het strafschopgebied. Djamal faalde niet en schoot hard en hoog in de kruising zoals een pingel genomen moet worden. Hierna werd de score verder uitgebouwd naar 3-0 door zowel als individu maar ook als team aan te vallen. JCK-AISO begon hierna de druk wat op te voeren en dat resulteerde in het eerste tegendoelpunt van ZVV na balverlies rond de middellijn.

In de tweede helft werd het spel wat grimmiger maar ZVV liet zien dat het mentaal gezien ook z’n mannetje stond. Er werd consequent en fel verdedigd zodat JCK-AISO bijna geen scoringskansen wist te creëren. Daarentegen wist Den Haag dat wel te doen en wist de score verder uit te breiden naar 5-1.

JCK/AISO  bleef de druk erop houden maar hun inzet was tevergeefs. Door goed positiespel en strakke passing wist Den Haag met regelmaat er onderuit te komen. Dit zorgde voor de nodige frustratie bij JCK-AISO en door de overtredingen kon ZVV Den Haag met dank aan de 10-meter vrije trappen uitlopen naar 7-1. De ban was gebroken en de laatste 3 goals van de wedstrijd zijn slechts voor de statistieken.

De ploeg uit de mooie stad achter de duinen heeft een prima teamprestatie neergezet en ging met de drie punten naar huis nadat de eindstand op 2-9 was gezet.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P