ZVV Ede 1 in slotminuut langs JCK/Aiso (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

ZVV Ede ontsnapte vrijdagavond ternauwernood aan puntverlies tegen JCK/Aiso. Pas in de slotminuut viel de bevrijdende 5-4.

Bron: ZVV Ede

Het was een gedenkwaardige avond voor aanvoerder Mitchell Snetselaar. Bij de wedstrijd werd stilgestaan bij het plotseling overlijden van Danny Salakory, trouwe supporter en familielid van de aanvoerder.

β€˜Het was geen makkelijke wedstrijd. Vooral de tegendoelpunten in de eerste helft vielen uit slordigheden of onoplettendheid voor het doel. Maar juist zulke wedstrijden ook winnen, dat is belangrijk in deze fase’. Voorzitter Leon Verbakel zag dat ZVV Ede in de eerste helft driemaal een achterstand moest goedmaken. De eerste keer deed Ilias Joubid dat bij de tweede paal (1-1). Een treffer van Hicham Gaouat en een eigen doelpunt zorgden voor een 3-3 ruststand.

Coach Anouar Tighadouini was duidelijk niet tevreden over de eerste helft. In de tweede helft zag het er van Edese kant iets beter uit, maar kon de ploeg dat nog steeds niet echt in cijfers uitdrukken. Na de 4-3 van Gaouat leek het er even op dat de Edenaren door zouden stomen. Maar het gebeurde niet. JCK/Aiso kwam weer op gelijke hoogte en lang bleef het 4-4. Pas in de laatste minuut viel de bevrijdende 5-4 van wie anders dan Gaouat.

ZVV Ede deelt nu de tweede plaats met ZVG/Cagemax in de Eerste Divisie B.