ZVV Ede stopt met zaalvoetbal op landelijk niveau

0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

Zaterdag 11 mei jl. heeft het bestuur van ZVV Ede kenbaar gemaakt te gaan stoppen, wat de toekomst van de club onzeker maakte.


Bron: ZVV Ede

Na de ledenvergadering van dinsdag 14 mei jl. is de conclusie dat er onvoldoende mankracht is om de prestatietak in leven te houden, maar zijn er zijn wel meerdere leden opgestaan die hun schouders onder de rest van de vereniging willen zetten.


Na een lange zoektocht na opvolging en de oprakende energie bij het bestuur viel richting het einde van dit seizoen ongelukkig samen met het feit dat het overgrote gedeelte van de selectie van ZVV Ede stopt of de club gaat verlaten voor een andere club. Ook het aantrekken van vervangers voor dit niveau blijkt steeds moeilijker in onze regio met toenemende concurrentie en een gebrek aan animo bij de jeugd. 


ZVV Ede zal dus verdergaan zonder teams op landelijk niveau. Wat dit betekent voor de nacompetitie laat de club over aan de KNVB. ZVV Ede is bereid om die wedstrijd met volle inzet te spelen en aan onze laatste verplichting te voldoen. Maar we begrijpen het ook wanneer de KNVB het nut van deze wedstrijd niet meer ziet.


ZVV Ede blijft zaalvoetbal organiseren in Ede voor zo’n 500 liefhebbers.


Meer info: Eredivisie / Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P