ZVV Middelburg haalt wederom twee spelers: Ryleigh Doesburg en Ismaël Sekkour

0 0
Leestijd:1 Minuten, 51 Seconden

We zijn trots om aan te kondigen dat ZVV Middelburg twee fantastische nieuwe spelers heeft binnengehaald: Ryleigh Doesburg en Ismaël Sekkour!


Bron: ZVV Middelburg

Ryleigh staat bekend om zijn snelheid en fenomenale dribbelvaardigheden. Zijn technische beheersing en precisie maken hem tot een gevaarlijke speler die de tegenstanders altijd op hun hoede houdt. Met zijn veelzijdigheid kan hij zowel aan de flanken als in de punt spelen, en zijn vermogen om te scoren vanuit verschillende posities geeft ons spel een geheel nieuwe dimensie. Zijn toewijding en strategisch inzicht voorspellen veel succes voor de toekomst van ons team, en we zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan onze prestaties. Samen streven we naar het hoogst haalbare niveau!


Ryleigh: “Ik heb voor ZVV Middelburg gekozen omdat ik eindelijk op een hoger niveau wilde zaalvoetballen. Bovendien is de sfeer in de groep erg goed, wat altijd belangrijk is in een team. Dit was een grote reden voor mijn keuze voor ZVV Middelburg, met als doel om weer een seizoen te promoveren. Mijn specialiteiten zijn dat ik een snelle en slimme voetballer ben met een goed overzicht over het spel. Daarnaast ben ik tweebenig en heb ik een goed schot met beide benen. Een van mijn grootste kwaliteiten is mijn dribbelvaardigheid, wat vaak in de wedstrijden te zien is. Bij ZVV Middelburg weten ze al goed hoe ze mijn kwaliteiten kunnen benutten, en ik hoop dat dit zo blijft.”


“Issy” blinkt uit in technische vaardigheden en explosieve snelheid, wat hem tot een uitzonderlijk speler maakt. Zijn sterke karakter en grenzeloze gretigheid weerspiegelen een mindset waar trainers alleen maar van kunnen dromen. We zijn ervan overtuigd dat Issy een belangrijke rol zal spelen in onze successen en we kijken uit naar een toekomst vol prestaties en groei samen.


Issy: “Ik heb gekozen voor ZVV Middelburg omdat dit een goede en leerzame stap voor mijn ontwikkeling is. De sfeer binnen de ploeg is ook echt goed, en dat speelt voor mij een grote rol. De trainers werken doelgericht en hebben voor elke speler een apart plan, wat voor mij het perfecte plaatje is.”


Het bestuur van ZVV Middelburg wenst beide spelers heel veel succes en plezier!


Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P