ZVV REUZ en PKC’83 2 delen de punten

0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

Een puntendeling gisteravond voor de zaalvoetballers van REUZ. Onder de rook van de Groninger Euroborg werd het tegen het tweede team van PKC ’83 3-3; een uitslag die gemengde gevoelens opleverde voor de ploeg van Mike Baalmans.

Bron: z.v.v. REUZ

De Vriezenaren speelden namelijk een prima eerste helft. Al snel werd het 0-1 dankzij Patrick Steenbergen, door een verwoestende uithaal van de Groningers werd het 1-1, maar een prima treffer van Melvin Nuwolt en een uitstekend binnengeschoten penalty van Tim van Huffelen zorgde voor een 1-3 ruststand.

In de tweede helft was de thuisploeg de betere ploeg. Desondanks had REUZ een aantal prima mogelijkheden om het duel te beslissen, maar dat lukte niet. PKC ’83 beloonde het aanvalsspel wel twee keer, wat maakte dat er na 50 minuten spelen een 3-3 op het scorebord stond.

Wisselende gevoelens dus, want een overwinning behoorde zeker tot de mogelijkheden. Aan de andere kant had de uitslag ook in het nadeel van de REUZen kunnen uitpakken.

In de Topklasse F lijkt de titel wel uit zicht voor REUZ. Nacompetitie behoort zeker nog wel tot de mogelijkheden.

Komende vrijdag eerst bekervoetbal. In eigen huis staat Futsal Emmeloord 2 op het programma in de halve finale van de noordelijke beker. Aftrap om 21:00 uur in Sporthal De Kamp.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P