zvv ’t Knooppunt is opzoek naar partners

Zvv ’t Knooppunt is op zoek naar sponsoren, sponsoren die zich de komende jaren willen aansluiten bij de kersverse landskampioen van Nederland. Bedenk dat uw bedrijfsnaam op het shirt komt, wat zichtbaar is in wedstrijden die via livestream worden uitgezonden. (Livestream is momenteel in opmars om de zaalvoetbal liefhebber ook thuis van beelden te kunnen voorzien).

zvv ’t Knooppunt

Er zijn meer mogelijkheden; zoals een bord van 1.80m langs het veld met uw bedrijfsnaam, logo op onze druk bezochte website, denk aan social media waarbij wij u advertentie kunnen delen, denk aan wedstrijdsamenvattingen met uw logo in beeld, samenvattingen met duizenden views! Er zijn vele mogelijkheden, individueel wordt gekeken wat bij uw bedrijf past.

Bezoekers bij thuiswedstrijden gemiddeld 400 a 500!

In augustus gaan we internationaal (UEFA Preliminary Round) spelen met  eventueel in oktober de Main Round, uw bedrijfsnaam word dan ook internationaal zichtbaar.

Voorbeeld; voor een reclamebord betaalt u 350 euro per seizoen, met eenmalige aanmaakkosten van 150 euro.

Bent u geïnteresseerd wat wij u individueel kunnen bieden, neem dan contact op met Mo Bouchibti 06-12997550 of mail naar mailto:mo@knooppyntamsterdam.com.

Mo Bouchibti
error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK