ZVV Urk/Bakkerij de Kof sluit seizoen af met overwinning

0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

In de laatste wedstrijd van het zaalvoetbalseizoen ging De Kof 1 op bezoek bij Futsal Winsum. Het was een wedstrijd waar geen belangen meer op het spel stonden. De Urkers waren al veilig en de Groningers waren al veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie. Het was tevens de laatste wedstrijd voor het trainersduo Herman Spel en Mark Sonneborn.


Bron/foto: ZVV Urk

Sterk begin
De Urkers begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Eerst opende Riekelt Snoek de score door van dichtbij binnen te schieten. Daarna was het via een intrap van Jelbert Loosman een speler van Winsum die de bal in eigen doel werkte. Toch zouden beide teams met een gelijke stand gaan rusten. Twee onoplettende momenten achterin en de Groningers profiteerden optimaal: 2-2.

Eerste Divisie A
vr 3 mei 2024
- 20:30
Futsal Winsum
2 6
ZVV Urk / Bakkerij De Kof


In de tweede helft was het voornamelijk De Kof 1 wie de kansen kreeg. Na de 2-3 van Tjeerd Korf ging het snel. Riekelt Snoek zette met zijn tweede doelpunt de marge weer op twee en daarna was het Jelbert Loosman wie de wedstrijd in het slot gooide: 2-5. Vlak voor tijd was het ook Tjeerd Korf die zijn tweede doelpunt wist te maken en de eindstand op 2-6 bepaalde.


Einde seizoen
Voor de Urker zaalvoetballers zit het seizoen er op. Met wederom handhaving in de Eerste Divisie is er een meer dan prima seizoen gedraaid. Het nieuwe zaalseizoen begint weer in september.


Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P