39e AUNI-Toernooi | Zaalvoetbal op Topniveau!

0 0
Leestijd:2 Minuten, 54 Seconden

Op zaterdag 23 december a.s. organiseert de Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI met trots de 39e editie van het succesvolle AUNI-Toernooi. Het is niet zomaar een zaalvoetbaltoernooi; het is een jaarlijks hoogtepunt waar sportieve prestaties samensmelten met sociale integratie.

Bron: AUNI-Toernooi

Dit multiculturele spektakel brengt mensen van diverse afkomsten samen, en met trots laten we zien dat sport een krachtig middel is om bruggen te bouwen tussen verschillende gemeenschappen. Dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers, deelnemers, scheidsrechters, EHBO, sponsoren, partners, en toeschouwers, is het AUNI-Toernooi jaar na jaar uitgegroeid tot een groot succes. Mis dit evenement niet, dat plaatsvindt in sporthal Veldwijk te Hengelo!

Vorig jaar vierden we de 37e editie, en in juli 2023 organiseerden we een speciale ALL Stars-editie voor voormalige kampioenen, wat de 38e editie extra bijzonder maakte.

Al 39 jaar lang is het de missie van onze stichting om vriendschap tussen verschillende culturen te bevorderen, en het AUNI-Toernooi is het levende bewijs van deze verbondenheid. Het brengt niet alleen hoogwaardig zaalvoetbal, maar ook een belangrijke maatschappelijke boodschap. Het AUNI-Toernooi omarmt diversiteit en inclusie, betrekt kwetsbare groepen zoals vluchtelingen en mensen met beperkingen, en laat zien dat sport verbroedert. Met de steun van de gemeenschap en betrokkenen wordt ons toernooi een blijvend symbool van integratie.

Dit jaar gaan zestien teams met diverse culturele achtergronden uit heel Nederland de strijd aan om de AUNI-wisselbeker. FC Posof 1 uit Hilversum, “kampioen 37e editie,” en de “ALL Stars-kampioen” ATIK uit Apeldoorn zijn de trotse titelverdedigers. Als organisatie erkennen we deze unieke gelegenheid door twee titelverdedigers toe te kennen.

Het toernooi vindt plaats van 09:00 tot 19:30 uur in Sporthal Veldwijk, met voorrondes van 09:00 tot 13:30 uur, kwartfinales vanaf 14:30 uur en de prijsuitreiking rond 19:45 uur.

Naast de intensieve voetbalwedstrijden zijn er tijdens het toernooi diverse nevenactiviteiten gepland, zoals onder andere kraampjes, workshops, en vermakelijke optredens in de pauzes. Ook staat een demonstratiewedstrijd tussen G-teams op het programma, waardoor het AUNI-Toernooi niet alleen sportiviteit, maar ook inclusiviteit viert.

Het succes van het AUNI-Toernooi is te danken aan een sterke gemeenschap van betrokkenen. Door goede doelen te steunen en nauw samen te werken met stichtingen en organisaties die vergelijkbare missies en doelen hebben als het AUNI-Toernooi en Stichting VV&S AUNI, gaan we een stap verder. Het is onze manier om iets terug te geven aan de maatschappij en ons toernooi een bredere impact te geven. Dit jaar ondersteunen we het goede doel “Make-A-Wish”.

De aftrap van de 39e editie wordt gedaan door de 12-jarige Rana Kandemir, de dochter van onze organisator, voor de vierde keer op rij. Het voorwoord in het toernooimagazine is geschreven door Arne Slot, hoofdtrainer Feyenoord.

Met 39 jaar geschiedenis is het AUNI-Toernooi niet zomaar een evenement; het is een viering van sport, integratie en vriendschap. Het brengt mensen samen, ongeacht hun achtergrond, en toont de kracht van sport om levens te verrijken. Deelnemers van hoog niveau, een gezellige sfeer en een ongeëvenaarde publieke belangstelling maken het AUNI-Toernooi niet alleen een van de populairste, maar ook een van de grootste zaalvoetbaltoernooien van Nederland. Een jaarlijks hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt.

Het multiculturele AUNI-Toernooi, een project van Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI, nodigt iedereen van harte uit om dit uitzonderlijke evenement bij te wonen op zaterdag 23 december. Toegang is gratis.

AUNI-TOERNOOI
When you talk about popularity!

Meer info: Toernooien

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P