A.s.v. LEBO wint in spectaculair duel van TPP Rotterdam

0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

A.s.v. LEBO weet weer wat strijden is. In een spectaculair duel tegen de Rotterdammers wist LEBO aan het langste eind te trekken. In de doelpuntrijke wedstrijd werd uiteindelijk met 6-8 gewonnen. Door de tweede overwinning op rij is het WSV/Shoepimp op de ranglijst voorbij gestegen.

a.s.v. LEBO  a.s.v. LEBO

Na een snelle achterstand in de eerste helft, wist a.s.v. LEBO via internationals Youssef Makraou en Zaid el Morabiti de voorsprong in handen te nemen. Tot drie keer aan toe wist TPP gelijk te maken. De 2-3 kwam op naam van wederom el Morabiti. De 3-4 van Appie el Azhari. Na de 4-4 was het wederom el Morabiti die 2x wist te scoren en zo het doelpuntenverschil van 2 noteerde. Vlak voor rust maakte Felix verhaar er nog 5-6 van. Maar liefst 11 doelpunten in een helft.

In de tweede helft maakte de van een blessure terug gekeerde Ike Neil de 5-7. TPP wist nog een keer het gat te verkleinen tot één doelpunt, maar het was LEBO via Soeremly Tevrede die de 6-8 eindstand op het score bord wist te noteren.

De komende twee wedstrijden tegen ZVV Eindhoven en HV/Veerhuys moeten gewonnen worden om terug in de middenmoot te komen en de eerste seizoenshelft met een redelijk gevoel te kunnen afsluiten.