FC Gonemo/Redox komt tekort tegen Driel

0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben de flitsende seizoenstart (7-0 winst en tevens de koppositie in de Hoofdklasse G) geen passend vervolg kunnen geven. In Elst werd met 2-4 verloren van RKSV Driel.

Eddy Marwa

Natuurlijk wisten de Winterswijkers dat één zwaluw nog geen zomer maakt. Anderzijds hadden zij zich een scherp doel voor ogen gesteld en dat is de strijd om de titel. Van druk was absoluut geen sprake en dus begonnen de withemden onbevangen aan hun eerste uitduel.

Repliek

Gonemo wist voorafgaand aan de wedstrijd weinig over tegenstander Driel. Al snel bleek dat het alle zeilen moest bijzetten om de thuisploeg van repliek te dienen. Tot tweemaal toe moest Gonemo ongewild toestaan dat de Drielenaren op voorsprong kwamen. Gonemo-aanvoerder Nick Houwers en Joël Pattiruhu wisten de balans nog voor rust te herstellen, 2-2.

Ondanks de gelijke stand hadden de gastheren het betere van het spel. Alleen wisten zij het verschil vooralsnog niet in hun voordeel tot uiting te brengen. Het bleek slechts een kwestie van tijd, want de 3-2 werd relatief snel na de pauze gescoord. Driel nam de leiding en zou deze niet meer uit handen geven.

Risico’s

Gonemo probeerde in de slotfase minimaal een punt mee naar huis te nemen. Daarbij werd vol op de aanval gespeeld met alle risico’s van dien. In de slotseconden gooide Driel de wedstrijd echter definitief op slot. Met de laatste treffer van het duel bracht Driel met hun 4-2 zege Gonemo de eerste nederlaag toe.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P