AUNI-Toernooi | All Stars-editie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 6 Seconden

HENGELO – Het AUNI-ToernooiI, het eerst gestarte zaalvoetbaltoernooi van Hengelo, organiseert zaterdag 1 juli a.s. in sporthal veldwijk te Hengelo een speciale All Stars-editie, van 12.00 – 17.00 uur. Het AUNI-toernooi staat bekend om de resultaten die er elk jaar weer behaald worden; goed voetbal, goede organisatie, sportiviteit, volle tribunes, verschillende nationaliteiten enz.

Bron: AUNI-Toernooi

Wij streven ernaar om elk jaar het beste te bereiken, hetgeen wij ook dankzij iedereen kunnen verwezenlijken. Ons doel is om iedereen te kunnen laten genieten van een professioneel opgezet toernooi van kwalitatief hoog niveau. Dit is ook te merken aan het aantal toeschouwers. Elk jaar komen er maar liefst meer dan 3000 toeschouwers kijken naar dit ware sportspektakel.

Het is een sociaal, cultureel gebeuren dat niet meer is weg te denken. En het is uitgegroeid tot een zeer belangrijk evenement binnen onze gemeenschap, dat landelijke bekendheid geniet. Het heeft inmiddels een groot maatschappelijk waarde opgebouwd en bevordert de vriendschap tussen de verschillende culturen.

Ook over het deelnemersveld mogen wij zeer tevreden zijn. Met onder andere voetballers die elders spelen op niveau Hoofdklasse tot Eredivisie, kan het publiek elk jaar weer genieten van hoogstaand voetbal.

We mogen met vol trots zeggen dat het deelnemersveld elk jaar alleen maar sterker wordt, omdat er steeds meer topspelers deelnemen aan dit uitzonderlijk toernooi.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P