FC Eindhoven Futsal pakt in eigen huis de titel (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:54 Seconden

Er waren 3 wedstrijden voor nodig, maar uiteindelijk wist FC Eindhoven Futsal de titel (en hierdoor dus tevens de dubbel) te pakken. Door een 3-1 overwinning in reguliere tijd boekte FC Eindhoven Futsal gistermiddag namelijk in eigen huis de 2e overwinning op rij op Hovocubo, dat eerder in eigen huis te sterk was voor FC Eindhoven Futsal.

In de 3 gespeelde wedstrijden kon je duidelijk zien dat de teams elkaar door en door kennen en tevens aan elkaar gewaagd zijn, waardoor er kleine uitslagen met dus minimale verschillen werden behaald. Dit bracht dan wel weer de nodige spanning(en) met zich mee, waardoor het publiek –dat bij alle 3 wedstrijden in groten getale aanwezig was– tot aan de laatste seconden toe op het puntje van de stoel bleef zitten.

Langs deze weg feliciteer ik dan ook FC Eindhoven Futsal met het behalen van de titel/dubbel en wens ze alvast heel veel succes in het UEFA Futsal Champions League toernooi, dat eind augustus 2023 al weer van start gaat met de “Preliminary Rounds”.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P