Bekerwinst voor ZVV Den Haag 1 en 2

Afgelopen vrijdag zijn de eerste officiële wedstrijden gespeeld in de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark. Er werd gestart met een bekerronde voor ZVV Den Haag 1, 2 en 3. Het eerste team onder leiding van trainersduo René Havermans en Steven Poeran moest aantreden tegen Multicult 3 en het werd een ruime overwinning.

ZVV Den Haag

Na een goede oefenperiode waarin veel progressie werd geboekt met een nieuw team met veel jonge spelers begonnen we nu wat stroef met een onzorgvuldige fase. Maar gaandeweg de eerste helft kwam ZVV Den Haag steeds meer in hun ritme en werd duidelijk dat Multicult 3 een maatje te klein was.

Het werd een 9-3 overwinning en als de talloze kansen gewoon afgemaakt worden dan had er een mega uitslag de boeken ingegaan.

Doelpuntenmakers:
Mo Ouarraki 3x
Redouan Zayzaoui 2x
Faisal Amhayi 2x
Bill Orifa Oswana 1x

ZVV Den Haag 2 boekte een 9-3 overwinning op TPP4.

ZVV Den Haag 3 verloor helaas en is uitgeschakeld. Topklasser HMC was met 6-2 de sterkste maar er had wel wat meer ingezeten. Doelpunten kwamen op naam van Hakim en Oktay.

Volgende bekerronde
Vrijdag 22 september a.s. is er weer in de Sportcampus Zuiderpark een echte ZVV Den Haag avond. Dan spelen ZVV 1,2 en 3 en Vrouwen 1 allemaal thuis. Aanvang 19.00u

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK