Supercup prooi voor sterk acterend z.v.v. ’t Knooppunt (incl. video)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 6 Seconden

Gisteravond stond in Sporthallen Zuid te Amsterdam bij de heren de wedstrijd om de Supercup op het programma, namelijk z.v.v. ’t Knooppunt vs FC Marlène. Een veel besproken wedstrijd omdat er afgelopen seizoen nogal het een en anders is voorgevallen, maar achteraf heeft dit gelukkig geen invloed op de wedstrijd van gisteravond gehad.

KNVB Media

De Supercup ontbrak nog in de prijzenkast bij ’t Knooppunt, dus zij begonnen dan ook zeer voortvarend aan de wedstrijd. Het verjongde FC Marlène o.l.v. trainer/coach Anand Jagdewsing werd overrompeld en stond binnen 10 minuten op een 2-0 achterstand. Hierna kwam FC Marlène weer wat beter in de wedstrijd en kreeg een aantal goede mogelijkheden om de aansluitingstreffer te scoren, echter het vizier stond bij hen (nog) niet op scherp. De 2-0 stand werd dan ook de ruststand.

https://www.facebook.com/eredivisiezaalvoetbal/videos/962838540520922/

Na rust wederom een sterk acterend ’t Knooppunt, dat in de 28ste minuut dan ook de bevrijdende 3-0 scoorde. FC Marlène probeerde met een meevoetballende keeper nog wel het tij te keren, maar het kwaad was al geschied. ’t Knooppunt scoorde in de laatste vijf minuten nog tweemaal (waaronder keeper Van Maasbommel) , waardoor er een uiteindelijke 5-0 overwinning op het scorebord prijkte.

De toon voor het komend seizoen is hiermee (waarschijnlijk) al gezet!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P