Bristol Team/Logischtiek B.V. verspeelt dure punten

0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

Na twee goede wedstrijden verspeelt Bristol Team/Logischtiek B.V. dure punten in eigen huis. Tegen het iets laag geklasseerde ZVS/Bodemflex werd gelijk gespeeld

Bron + Foto: Bristol Team

Het leek er niet op dat de geel/zwarte het zo moeilijk zou hebben tegen deze tegenstander. Rachid Achabar wist zijn team al snel op voorsprong te zetten. Maar zoals zo vele keren was slecht omschakelen debet aan de gelijkmaker. Dat leermoment zou nu onderhand voorbij moeten zijn. ZVS bleek een geduchte tegenstander maar toch wist Bristol Team/Logischtiek B.V. de voorsprong te forceren door Salah Jaddi.

Deze ruststand werd bereikt, maar het spel beloofde niet veel goeds voor het tweede bedrijf. De aanvalsdrift werd niet gestopt door de keeper de eerste tien minuten, maar door lat en paal. De bal wilde er maar niet in wat men ook probeerde. ZVS putte hier zo veel moed uit dat de gelijkmaker niet kon uitblijven. Bij deze 2-2 ging men nog meer op zoek om de drie punten in huis te houden. Ditmaal was het niet het houtwerk wat de voorsprong tegen hield, maar de doelman van ZVS. Hij blonk uit met prachtige reddingen en weerhield dat Bristol Team/Logischtiek B.V. de drie punten in huis kon houden.

Een teleurstellend resultaat na een sterke reeks van overwinningen. Vrijdag wacht een pittige uitwedstrijd tegen Beringe. Een lange reis richting Limburg voor weer een finalewedstrijd.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
P