Bristol Team/Logischtiek B.V. verzekert zich wederom van een seizoen Eerste Divisie

0 0
Leestijd:2 Minuten, 24 Seconden

Bristol Team/Logischtiek B.V. heeft de vooraf gestelde doelstelling van dit seizoen behaald. Afgelopen vrijdag heeft het zich namelijk verzekerd van nog een jaar Eerste Divisie.

Bron: Bristol Team

Het zou geen gemakkelijk opgave worden, want de tegenstander had dezelfde opdracht gekregen vooraf. Het was zou dus een spannend duel gaan worden. In het begin was het vooral elkaar aftasten en bekijken wie het er best in de wedstrijd zou zitten.

De thuisploeg combineerde zeker in het begin er rustig op los wat al snel resulteerde in de voorsprong door Salah Eddine. Maar lang kon men er niet van genieten, want JCK had al vrij snel de bal achter Wassim Achabar liggen. Bristol Team/Logischtiek B.V. liet zich echter niet gek maken en bleef voetballen. Een schitterende vrije trap die werd gescoord door Salah Eddine leverde de voorsprong op.

Lang kon men niet van deze mooie, ingestuurde vrije trap genieten, want JCK had de groene knikker alweer in het netje liggen. Heel het seizoen is dit een klein probleem van het team. Een voorsprong voor wat langere tijd vasthouden. Toch kon de gang naar de kleedkamer opgezocht worden met de 3-2 voorsprong door een harde uithaal van Noël van Kaam. Een speler die vanaf volgend seizoen zich volledig op het zaalvoetballen gaat richten.

Met wat wijze woorden van de coach werd er aan de tweede helft begonnen. Het spel golfde op en neer, en wie er deze wedstrijd zou gaan winnen was op dat moment nog niet duidelijk. Ook niet na de treffer van Yazi Srhir. Want zoals eerder verteld, een voorsprong vasthouden valt niet mee. Nog in dezelfde minuut maakten de bezoekers de aansluitingstreffer 4-3. Om er moedeloos van te worden en ook het ongeloof bij de reservespelers dat dit er toch telkens weer in sluipt.

Maar al dat alles viel in het niet bij de zware blessure van Younes Ben Khedda. Bij een verre uitgooi kwam de bal hoog voor de doelman van JCK, Younes kopte de bal de binnen (5-3), maar de doelman raakte het hoofd van de doelpuntenmaker. Ruim tien minuten lag het spel stil om de speler weer bij kennis te krijgen. Met een flinke blessure moest hij direct naar het ziekenhuis. Mede door dit doelpunt kwam de overwinning echter wel binnen handbereik.

Het spel werd wat grimmiger door wat onnavolgbare beslissingen van de scheidsrechters. Bij enkele momenten zaten ze wat fout, en dat leverde irriteerde op bij beide teams. Rachid Achabar zorgde met zijn treffer voor wat meer rust. Helemaal nadat opnieuw Yazid Shrir de 8e binnenschoot.

In de laatste minuut maakte JCK het nog spannend door twee keer te score, maar hier bleef het dan ook bij. Overwinning binnen gehaald, maar nog belangrijker: handhaving gerealiseerd!

Doelpuntenmakers:
Noël van Kaam 1x, Younes Ben-Khedda 1x, Salah Edine 2x, Yazid Shir 2x en Rachid Achabar 2x.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P