Bristol Team/Zonkr8 neemt met pijn in hun hart afscheid van trainer/coach Mohammed Ahrouch en zoekt een geschikte opvolger

0 0
Leestijd:1 Minuten, 8 Seconden

Na twee seizoenen intensieve samenwerking heeft Bristol Team/Zonkr8 afgelopen week afscheid genomen van Mohammed Ahrouch. In een intieme bijeenkomst, omringd door spelers en staf, werd hij bedankt voor zijn onschatbare bijdrage aan het team.


Bron/📷: Bristol Team

Ahrouch wordt geprezen om zijn toewijding, harde werk en de positieve teamspirit die hij gedurende zijn tijd als coach heeft gekweekt. Zijn inzet en leiderschap hebben een blijvende indruk achtergelaten op zowel de spelers als de club.


Echter, met het vertrek van Ahrouch staat de club voor een nieuwe uitdaging: het vinden van een geschikte opvolger. Ondanks inspanningen is er tot op heden nog geen nieuwe coach aangesteld. De vacature voor de positie van trainer/coach blijft openstaan en de club zet alles op alles om tijdig een waardige vervanger te vinden.


De urgentie is hoog, aangezien de club heeft aangekondigd dat er voor 18 juni a.s. een nieuwe trainer/coach gepresenteerd moet worden. Dit is essentieel om de voorbereidingen voor het komende seizoen niet in gevaar te brengen en de continuïteit van het team te waarborgen.

De zoektocht naar een nieuwe coach gaat daarom in volle vaart door, met de hoop en verwachting dat er spoedig een geschikte kandidaat gevonden wordt die de erfenis van Mohammed Ahrouch kan voortzetten en verder kan bouwen aan het succes van Bristol Team/Zonkr8.


Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P