Gerben Sozeyedio en Yordi Orriëns completeren ZVG/Cagemax selectie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

Nadat eerder Amin Boutachkourt, Boyd Campbell, Abdus Zencirkiran, Dustin van Bezooijen (doelman), Jamiro Libretto, Nordin El Hassani, Mohammed Hazzat, Naser el Mousati, Bilal Kaddouri, Amin Amghar en Oualid Tarifit al hebben aangegeven ZVG/Cagemax trouw te blijven en eerder al bekend is gemaakt dat Hicham Azzanagu, Barry de Wit (doelman) en Ilias Joubid de selectie versterken, heeft ZVG/Cagemax met het aantrekken van de 24-jarige Gerben Sozeyedio en de 29-jarige Yordi Orriëns de selectie voor volgend seizoen rond.


Bron: ZVG


Gerben Sozeyedio: De talentvolle flankspeler die ook heel goed uit de voeten kan in de spitspositie, verlaat de huidige landskampioen FC Eindhoven Futsal waar hij de triple mee wist te winnen en ook aan de Champions League mocht ruiken. De Bestenaar valt erg op door zijn snelheid en explosiviteit.


Yordi Orriëns: De 29 jarige Orriëns komt over van Eredivisionist ZVV Ede met wie hij directe degradatie wist te ontlopen. Orriëns wist door 12 goals en evenveel assists zichzelf in de kijker te spelen bij het Nederlandse elftal, zo wist Yordi tot 2 interlands te komen. De linksbenige Yordi die zowel van achteruit als de rechterflank uit de voeten kan, staat bekend om zijn tactisch vermogen en zijn rust aan de bal.


Het bestuur van ZVG heten Gerben en Yordi van harte welkom en wensen hen een sportief en succesvol seizoen.


Meer info: Eerste Divisie B / Eredivisie

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P