Coach René Havermans (ZVV Den Haag) blikt vooruit op het nieuwe seizoen

0 0
Leestijd:2 Minuten, 9 Seconden

Na een vervelend besluit van het afgelopen seizoen om uit de Eerste Divisie te stappen, kan ZVV Den Haag nu weer vooruit kijken. De club staat er nu financieel goed voor en erg ligt een degelijke sportieve basis voor het komende seizoen. Coach René Havermans geeft tekst en uitleg:

ZVV Den Haag

René Havermans aan het coachen tijdens de wedstrijd ZVV Den Haag – GZV Watergras (FOTO: Haagse Topsport)

“Er zijn diverse spelers van VCS naar ZVV Den Haag gekomen, waarvan ook veel jeugdspelers die willen bouwen aan hun toekomst. Ik ben blij gestemd met deze groep, waar onder andere ook Karam Bouhkari en Hakkim Baaziz van over is gekomen. Daarnaast heeft Morad Chali zich aangemeld bij ZVV Den Haag.

Mijn doel als coach is het opleiden van spelers en daarbij de club een basis geven van spelers die uit de eigen gelederen komen. Dat heb ik altijd aangegeven. De ondersteuning van Karam, Hakkim en Morad zijn belangrijk,  en natuurlijk Gengiz die deze VCS spelers altijd onder zijn hoede heeft gehad en bij ons heeft ondergebracht, omdat hij zelf geen tijd meer heeft.

ZVV Den Haag heeft nu twee selectieteams, maar voor mij is elke speler gelijk. De kracht moet hem zitten om te spelen voor je club en geduld te hebben in de ontwikkeling die je doormaakt. Elke speler is belangrijk voor mij, of je nu in één of twee speelt, je bent een selectiespeler en die uitstraling en professionaliteit verwacht ik dan ook van de speler in kwestie.

We zijn nu met de voorbereiding bezig en ik heb al diverse talenten gezien waarvan ik van overtuigd ben dat die verder kunnen komen. De wil is er en de mentaliteit is goed daar begint het. We hebben nu 4 jeugdspelers van onder de 17 en dan nog 3 spelers van onder 20. De andere spelers zijn tussen de 23 en 27 jaar oud. Ik denk hier een mooie mix van te kunnen maken waar wij voor de toekomst een goede basis neer kunnen leggen om top zaalvoetbal te mogen spelen.

We zijn er nog niet, maar ik durf te zeggen dat we op de juiste weg zijn en er alles aan gaan doen om een goed resultaat neer te zetten met beide teams. Verder is het ook zo dat de club gegroeid is in positieve zin meer  teams en zelfs een dames team waarvan ik verwacht dat deze hoge ogen te gaan gooien in de competitie.

Op naar de toekomst met, naar ik hoop, een selectie die gaat groeien naar topniveau!”

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P