Eenvoudige oefenzege voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof

0 0
Leestijd:1 Minuten, 57 Seconden

De eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2017/2018 is winnend afgesloten door ZVV Urk/Bakkerij de Kof. Het publiek in Sporthal de Vlechttuinen zag een leuke wedstrijd tussen De Kof en Dynamo Lelystad, welke vooral in de tweede helft werd beslist op conditioneel vlak.

Hendrik Brands

Flinke uitslag
Vorig seizoen liepen de Urkers nog tegen een zeperd aan in de seizoensopener, maar daar was afgelopen vrijdagavond geen sprake van. Met Brahim Boundati, maar nog zonder Abdel en Redouan, soleerde De Kof naar een eenvoudige 12-3 overwinning. Uiteraard speelde mee dat coach Herman Spel een beroep kon doen op een brede selectie (zes wissels) terwijl Dynamo Lelystad met zeven spelers naar Urk was afgereisd. Dit verschil werd zichtbaar aan het einde van de tweede helft, toen de score flink opliep in het voordeel van De Kof.

Tevreden
Na afloop kon coach Herman Spel niet anders dan tevreden zijn over de einduitslag. Hij zag onder meer dat Brahim Boundati zijn rentree bekroonde met een hattrick en dat zijn spelers vol gas bleven geven, ook toen de buit al lang en breed binnen was.

Voor de Lelystedeling wordt het een mooie uitdaging om in enkele weken zijn selectie klaar te stomen voor de start van de competitie. Een seizoen waarin ten eerste rechtstreekse handhaving moet worden bewerkstelligt. Alles wat daarboven komt is mooi meegenomen, maar dit is niet de directe doelstelling, deze valt eigenlijk ook pas na een aantal wedstrijden te zeggen.

Scoreverloop (2x 30 minuten)
4′ Lucas de Wit 1-0, 12′ Brahim Boundati 2-0, 23′ Klaas Jelle Romkes 3-0, 28′ Dynamo 3-1, 35′ Kees de Boer 4-1, 36′ Willem Snoek 5-1, 40′ Samir Merraki 5-2, 47′ Klaas Jelle Romkes 6-2, 53′ Kees de Boer 7-2, 54′ Albert Hendrik Romkes 8-2, 55′ Brahim Boundati 9-2, 57′ Brahim Boundati 10-2, 58′ Kees de Boer 11-2, 58′ Dynamo 11-3, 60′ Klaas Jelle Romkes 12-3.

Selectie:
Kees de Boer, Brahim Boundati, Andries Pasterkamp, Riekelt Snoek, Willem Snoek, Kees Kaptijn, Lucas de Wit, Riekelt Post, Albert Hendrik Romkes, Klaas Jelle Romkes, Jan Jurie Brands en Willem de Borst.

* Enkele spelers ontbraken nog vanwege vakantie (o.a. Jelbert Loosman, Jan Kramer, Redouan en Abdel Boundati)
* Andries Sinke is (licht) geblesseerd en Jacob Woord is nog altijd herstellende van zijn zware blessure.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P