0 0
Leestijd:1 Minuten, 0 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben les in effectiviteit gehad van RKSV Driel. De Drielenaren maakten het halve dozijn vol en wonnen met maar liefst 0-6. De eerste thuiszege van Gonemo laat derhalve op zich wachten.

Bloedvorm

Driel mocht aftrappen en direct bij de eerste beste aanval was het raak. Gonemo keek binnen luttele seconden tegen een achterstand aan en probeerde daarna via afstandsschoten van Menno Stemerdink, ร–zbey Genรง en Antoine Pariente in ieder geval langszij te komen. Deze pogingen misten doel, maar anderzijds stak de sluitpost van Driel in bloedvorm.

Met name in de counter waren de bezoekers gevaarlijk en dodelijk effectief. De 0-4 score in het voordeel van de gasten was niet eens geflatteerd. Dit was tevens de ruststand.

Aangeslagen

Een zichtbaar aangeslagen Gonemo probeerde na de pauze nog iets van de wedstrijd te maken. Het harde werken haalde voor de Winterswijkers helaas niets uit. Ook met het meespelen van doelman Gino Kothuis als extra veldspeler in de eindfase bracht niet het gewenste resultaat. Sterker nog Driel strafte deze gewaagde speelwijze af.

De withemden van Gonemo incasseerden twee tegentreffers, waarmee Driel de gastheren haast genadeloos op de pijnbank legde. De 0-6 eindscore gaf de kwaliteitsverhoudingen goed weer.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0