0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

De Eredivisie zaalvoetbal gaat vrijdag 15 september a.s. weer met een nieuw seizoen van start. Op de eerste speelavond van deze eerste competitieronde staan er vijf duels op het programma.

KNVB Media

Een dag later, zaterdag 16 september, volgt de zesde en laatste wedstrijd, tussen FC Eindhoven en landskampioen ’t Knooppunt. Voor de Eindhovenaren staat er een pittige ouverture op stapel, want een week later treden zij aan tegen Hovocubo dat vorig seizoen ook play-offs speelde. De Amsterdamse stadsderby tussen ASV Lebo en ’t Knooppunt staat gepland op 23 november.

1e divisie

Ook de 1e divisie gaat op vrijdag 15 september weer beginnen. Het gepromoveerde HZV/Het Vennewater opent tegen WS, meteen een Noord-Hollandse streekderby dus. De Wijdbroeken uit Urk treffen op deze eerste speeldag Zeemacht uit Den Helder, terwijl het beloftenteam van zvv Hovocubo naar Texel reist. Zware wedstrijden dus voor de nieuwkomers in de 1 divisie A.

In de 1e divisie B treft het gedegradeerde zvv Eindhoven direct de club met ambitie. In Lichtenvoorde nemen de Brabanders het op tegen LZV/Kuypers. FCK/De Hommel opent de competitie tegen ZVG/Cagemax.

Eredivisie Vrouwen

Het gepromoveerde OS Lusitanos opent de competitie bij de vrouwen tegen zvv Hovocubo, terwijl Exstudiantes op bezoek gaat bij Reiger Boys. Voor beide teams een pittige opgave. Kampioen Drachtster Boys gaat op bezoek bij de Groningse studentes van Drs. Vijfje. De wedstrijden tussen de topploegen van afgelopen seizoen staan pas medio november op het programma.

Programma Eredivisie

Programma Eredivisie Vrouwen

Programma Eerste Divisie A

Programma Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0