Europees Kampioenschap Vrouwen zaalvoetbal in Drachten

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Van 26 tot en met 29 maart 2018 zijn de landskampioenen van Italië, Rusland, Oekraïne, Portugal, Spanje en Nederland in Drachten te gast. Omdat Drachtster Boys VR1 landskampioen geworden is, ligt de organisatie van het 2nd European Women’s Futsal Tournament dit jaar in handen van Drachtster Boys.

Vorig jaar was het toernooi in Spanje. De wedstrijden worden gespeeld in de Snij Noordhal aan de Sportlaan in Drachten. Alle buitenlandse teams zullen ondergebracht worden in Hotel Drachten. Het toernooi bestaat uit 2 poules. Elke avond zullen er twee poule wedstrijden worden gespeeld en op donderdagavond 29 maart zijn de drie finalewedstrijden.

Drachtster Boys speelt het Europees Kampioenschap zaalvoetbal in Drachten. Van 26 maart t/m 29 maart is er vier dagen top zaalvoetbal in de Snij Noordhal.

Het 2e European Women`s Futsal Tournament. De absolute “Futsal” top is deze dagen te bewonderen. De kampioenen uit Rusland, Oekraïne, Spanje, Portugal en Italië zijn aanwezig. En natuurlijk Drachtster Boys, de trotse regerend Nederlands Kampioen.

Alle informatie is te vinden op onze website: EuroWFT.com

Wil jij ons toernooi in Drachten bezoeken? Let op! Je hebt dan wel een ticket nodig!

Deze kun je online bestellen via: Tickets kopen!

Voor € 17,50 euro kun je een pass-partout kopen voor alle wedstrijden. Anders betaal je € 5,= per avond, alleen op de finaledag (3 wedstrijden) € 7,50. Kinderen hebben korting.

Locatie: SNIJ Noord hal, Sportlaan 10 in Drachten.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P