Reuzendoder Futsal ONR stunt weer

0 0
Leestijd:1 Minuten, 46 Seconden

ASSEN – In een volgeladen Peelohal heeft Futsal ONR 1 gisteravond wederom voor een sensatie gezorgd. Waar vorige week koploper Futsal Winsum werd verslagen, pakten de oranjehemden in een waar spektakelstuk een punt tegen Futsal LTC (4-4). Nota bene, Futsal LTC had bij winst de koppositie kunnen overnemen van Winsum.

Dat het countervoetbal van ONR effectief kan zijn, werd gisteren wel bewezen. Na een kwartier stond er al een 0-3 voorsprong op het scorebord. Jeroen Westra opende de score, Mats Wolthuis verdubbelde hem en Hendrik Rozema maakte de derde. LTC wist niet wat ze overkwam. Toch pakten de Assenaren onder leiding van Mo Faraouni de draad weer op. Op slag van rust werd het 1-3 en na geklungel van Tarick Kalfsbeek, die overigens wel de onbetwiste man of the match was, werd het 2-3.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. LTC met het balbezit, ONR gedisciplineerd spelend en wachtend op een counter. Uit het niets werd het 2-4 via Hendrik Rozema, maar er waren nog dik 20 minuten te spelen. LTC probeerde door de Oranje muur heen te spelen en dat lukte een aantal keer. Maar steeds lag daar die dekselse Tarick “Aize” Kalfsbeek in de weg. Uiteindelijk kwam LTC terug tot 3-4 en via een fraaie vrije trap variant werd het gelijk (4-4).

LTC kreeg daarna vele kansen, maar dat Kalfsbeek zijn dag had was wel duidelijk. Dit tot frustratie van de Assenaren. Aanvoerder Hamming ontaarde in een losgeslagen stier nadat hij volgens hem een onterechte gele prent ontving. Helaas kon ONR de man-meer-situatie niet uitspelen. in de laatste minuten kon het alle kanten op. LTC miste gigantische kansen, maar ook ONR kreeg nog een paar enorme mogelijkheden. Desondanks bleef het bij 4-4 en was het masaal opgekomen publiek de grote winnaar.

Al met al was 4-4 een terechte uitslag. Met dit punt is er door de mannen van Harm Gritter weer een grote stap richting handhaving gezet. Aankomende woensdag speelt ONR wederom een finale. Ditmaal is Real Cameradas de tegenstander. Aanvang is om 21:00 uur. Tot dan!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P