FC Bordeauxboys heeft de selectie voor 2024/2025 zo goed als rond

0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

Het nieuwe seizoen 2024/2025 in de Eerste Divisie, het op een na hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland, vraagt bij FC Bordeauxboys om een goede en uitgebreide selectie”, aldus coach Redouan Hazzat..


Bron: FC Bordeauxboys

Edenaar Luciano van Ommeren (26) maakt de overstap van ZVV Ede naar eerste divisionist FC Bordeauxboys voor het komende seizoen. Bij zijn huidige club kreeg Van Ommeren weinig speeltijd en hij kijkt ernaar uit om volgend seizoen de concurrentiestrijd aan te gaan voor de positie onder de lat.


FC Bordeauxboys heeft tevens het ‘ja-woord’ gekregen van de zeer talentvolle Yessin Hamtaïte. De 19-jarige inwoner van Woerden kan niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. “Yessin is mijn teamgenoot op het veld bij Sportlust’46, uitkomende in de derde divisie B. Hij is een goede voetballer die zijn sporen wel heeft verdiend. Ik weet zeker dat mijn spelers ook in de zaal hun ervaring goed zullen kunnen gebruiken. Ik zie van nabij wat Yessin bij Sportlust’46 brengt”, aldus Redouan Hazzat.


“Als club zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het landelijke niveau van de Eerste Divisie vereist meer planning en inzet. De selectie voor het seizoen 24/25 is bijna compleet en alle posities zijn dubbel bezet met kwalitatief goede spelers. Ik vind het belangrijk om voor elke positie twee goede spelers te hebben, zodat het team sterk blijft. Ons doel voor volgend seizoen is om kampioen te worden in de Eerste Divisie en op het hoogste niveau te spelen. Om dit te bereiken, hebben we een sterke spelersgroep nodig. De voorbereidingen zijn al begonnen,” vertelt Redouan Hazzat vastberaden.


NB: Eerder bevestigden Jairo Soetwidjojo en eredivisiespeler Bilal Tmim (ZVC Veenendaal) al hun komst naar FC Bordeauxboys.


Meer info: Topklasse E / Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P