FC Botafogo wint met een zevenklapper bij ZVV Beringe/Second Go Electro

0 0
Leestijd:42 Seconden

De eerste helft begonnen we zwakjes, minder beleving, waardoor we niet in ons eigen spel kwamen. Het bleef lang 0-0. In de 18e minuut scoorde Erdi de openingsgoal; 0-1. Botafogo liet Beringe hierna onnodig in de wedstrijd komen.

Bron: FC Botafogo

Vlak na de rust profiteerde Beringe door een fout; 1-1. Na een donderspeech van Roy vanaf de zijkant kwamen we beter in de wedstrijd. Met veel beleving werd Beringe overrompeld waardoor Botafogo uit kon lopen naar 1-4!!

De 2-4 kwam weer door een onnodige persoonlijke fout. Botafogo raakte niet van slag en scoorde erop los, incl een 10 mtr trap. Beringe was niet meer bestand tegen de power van Botafogo. Uitslag 2-7.

Dik verdiende 2e overwinning. Uitstekende wedstrijd van de scheidsrechters. Volgende week thuis tegen SC Olympic.

Meer info: Eerste Divisie C