FC Brasil’77 speelt gelijk tegen koploper s.v. Excelsior’31 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Vrijdag 1 december jl. stond voor FC Brasil’77 de wedstrijd tegen koploper Excelsior’31 2 op de rol. Het was in de eerste helft een tamelijk gelijkopgaande strijd. Misschien iets meer voordeel voor Brasil’77 wat kansen betreft, maar het duurde heel lang voordat er een goal viel

Bron/Foto: FC Brasil’77

Het was in de laatste minuut een uitworp van onze keeper die prachtig werd doodgemaakt door Jesse Pastoors en daarna door dezelfde speler werd ingeschoten 1-0 voor Brasil en dit was volgens mij totaal terecht. En toen floot de scheidsrechter af voor de rust. Met een 1-0 stand in het voordeel voor Brasil.

Maar toen begon de tweede helft en werd het al snel 1-1. Door een foutje achterin werd er na 2 minuten al gescoord door Excelsior’31 en dit zette de stand op 1-1. Dit was ook het laatste wat Excelsior’31 heeft opgebracht. Daarna werden ze helemaal teruggedrongen door Brasil’77. Exceslior’31 is ook niet meer of bijna ook niet meer over de helft geweest. Brasil’77 kreeg nog wel kansen maar de goede keeper van Excelsior’31 hield elke doelpoging eruit. Zo bleef de stand op het scorebord tot het eind op 1-1 staan. Ondanks dat Brasil’77 nog tweemaal de paal wist te raken en de scheids een handsbal in de cirkel over het hoofd zag. Zo bleef het uiteindelijk toch nog 1-1.

Mede hierdoor is Excelsior’31 2 naar plek 3 gezakt en FC Brasil’77 naar plek 5. Dan moeten we volgende week maar van Turkse Kracht winnen.

Meer info: Hoofdklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P