FC Eindhoven naar de finale van de KNVB Beker?

0 0
Leestijd:54 Seconden

FC Eindhoven heeft alles in huis om aanstaande vrijdag de finale te halen van de KNVB beker. Tegenstander van de avond: FC Marlène uit Heerhugowaard. Het startsignaal klinkt om 21:30 uur.

FC Eindhoven

Geen onbekende
FC Marlène is geen onbekende, de nummer drie uit de Eredivisie staat op dit moment twee punten los op FC Eindhoven. De laatste ontmoeting tussen beide teams werd gekenmerkt door een zinderende slotfase. In de laatste seconden werd de wedstrijd omgebogen én beslist door onze Blauw-Witten. Het doel van de ploeg van trainer Jan Vogels zal vrijdag ongetwijfeld zijn om de wedstrijd eerder te beslissen.

KNVB beker
Twee jaar geleden stonden FC Eindhoven en FC Marlène ook al tegenover elkaar in de strijd om de KNVB beker. De finale, die in Amsterdam werd gespeeld, werd toen door de Blauw-Witten gewonnen na een zinderende penalty-serie. FC Eindhoven won in totaal drie maal de KNVB beker.

Zien we jou in Heerhugowaard? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de bus, wacht niet langer en meld je aan door te mailen naar fred@fceindhovenfutsal.nl!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P