FC Eindhoven versterkt zich met Jean Matitaputty

0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

FC Eindhoven Futsal is verheugd om aan te kondigen dat Jean Matitaputty ons team zal versterken vanaf volgend seizoen. Jean komt over van ZVV Ede en heeft daarvoor drie seizoenen bij AGOVV Apeldoorn gespeeld. Hij ligt voor de komende seizoenen vast.


Bron: FC Eindhoven Futsal

Jean is een flankspeler met veel scorend vermogen en een sterk gevoel voor beweging zonder bal. Deze kwaliteiten maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team.


Jean heeft aangegeven dat FC Eindhoven hem aanspreekt omdat wij voor de prijzen spelen en hij gelooft dat hij zich hier optimaal kan ontwikkelen. Hij wil veel leren van iedereen binnen de club en streeft ernaar om uit te groeien tot een vaste kracht in ons team.


“Eén van de hoogtepunten van mijn carrière tot nu toe was de Supercup fianle van dit seizoen. Ondanks dat we nipt verloren van FC Eindhoven, wist ik wel twee keer te scoren.” – Jean Matitaputty


Jan Vogels, hoofdtrainer van FC Eindhoven: “Jean is een leergierige talentvolle linksbenige flankspeler. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij zich stormachtig zal ontwikkelen. We heten Jean van harte welkom en kijken uit naar zijn prestaties op het veld.


Het bestuur heet Jean dan ook van harte welkom en wenst hem veel succes! 🔵⚪️


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P