Selectie Jong ZVV Den Haag Vrouwen (wederom) vergroot

0 0
Leestijd:1 Minuten, 5 Seconden

Het bestuur van ZVV Den Haag is nog volop bezig geweest om de selectie van Jong ZVV Den Haag Vrouwen nog meer te versterken en deelt dan ook mee dat er wederom 2 speelsters en een doelvrouw zijn aangetrokken.


Bron: ZVV Den Haag

Amber van Niel heeft haar contract in dienst van ZVV Den Haag gekend. De 18-jarige doelvrouw is al vele jaren bij KMD Wateringen actief op het veld en stroomt met ingang van het nieuwe seizoen door als nieuwe kracht van Jong ZVV Den Haag Vrouwen! 🔰 Amber: ‘Ik wil mijzelf ontwikkelen en als team presteren’.


Stephanie Hauser heeft haar contract in dienst van ZVV Den Haag getekend. De 17-jarige speelster is al enkele jaren actief op het veld en stroomt met ingang van het nieuwe seizoen door als nieuwe kracht van Jong ZVV Den Haag Vrouwen! 🔰 Stephanie: ‘Mijn eerste verwachting is een hecht team worden’.


Silvana Langebroek heeft haar contract in dienst van ZVV Den Haag getekend. De 18-jarige heeft enkele jaren actief op het veld (SCO’63, bij de jongens) gespeeld en stroomt met ingang van het nieuwe seizoen door als nieuwe kracht van Jong ZVV Den Haag Vrouwen! 🔰 Silvana: ‘Ervoor zorgen dat het één (hecht) team wordt en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie’.


Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P