FC Gonemo in slotfase pijnlijk onderuit

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van FC Gonemo zijn tegen de reserves van Excelsior ’31 uit Rijssen tegen een enigszins verrassende nederlaag aangelopen. De Winterswijkers lieten zich de kaas van het brood eten en verloren met 2-4.

Shirtsponsor Colubris Cleantech had de hoofdmacht in een nieuw outfit gestoken en dit leek een mooie gelegenheid om dit mooie gebaar middels een overwinning luister bij te zetten. Excelsior, dat de punten hard nodig had om de degradatiespook te ontlopen, begon sterk. Na een kwartier spelen stonden de Rijssenaren met 0-2 voor. Deze score was tevens de ruststand.

Knokken
Na de pauze moest Gonemo uit een ander vaatje tappen. Menno Stemerdink stond in de buurt van de cornervlag en wist uit een schier onmogelijke positie de bal uit de draai in het vijandelijke doel te deponeren. Gonemo-aanvoerder Nick Houwers zette vervolgens met spits Özbey Genç een aanval op, die de captain zelf doeltreffend afrondde. Uit een ogenschijnlijk geslagen positie knokte de thuisformatie zich weer volledig in de wedstrijd, 2-2.

Het harde werken bleek in de slotfase voor niets geweest. Excelsior counterde en werkte de kansen met dodelijke precisie af. De tijd voor Gonemo ontbrak om van repliek te dienen. De Rijssenaren wonnen met 2-4 en klimmen door deze zege weg uit de onderste regionen. Daarentegen raakt Gonemo door dit verlies het zicht op de subtop min of meer kwijt.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P